Voldoende inschrijvingen! 14 april 2014

Goed nieuws: we hebben voldoende officiële inschrijvingen om door te kunnen gaan met het oprichten van de school! De inschrijfduur voor schooljaar 2014-2015 was maar kort, dus dit waren spannende weken voor ons. En ook voor veel ouders hebben we begrepen!

Inschrijvingen.

Voor schooljaar 2014-2015 heeft de Geert Groote School tot nu toe in totaal 114 officiële inschrijvingen ontvangen voor leerlingen die geboren zijn tussen 2006 en 2011. Wij zijn erg  tevreden over deze uitkomst en verheugd dat de verdere stappen van de inschrijfprocedure gevolgd kunnen worden.

Klassen.

Op basis van het aantal officiële inschrijvingen maakt  het bestuur zo spoedig mogelijk bekend met welke klassen de school start.

 Vervolg procedure.

Alle ouders die hun kind(eren) officieel hebben ingeschreven voor schooljaar 2014-2015 hebben hiervan een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangen. Deze week ontvangen zij een e-mail van schoolleider Sascha Holthaus met alle informatie over het vervolg van de inschrijfprocedure, en alvast wat praktische informatie over de school.

Definitief besluit startplan dependance.

Zoals al eerder aangegeven maakt het bestuur rond eind april het definitieve besluit over de start van de dependance. Dit besluit omvat onder andere het aantal klassen en leerkrachten, het financieel plan, de naamgeving en de planning voor de verbouwing en inrichting van het schoolgebouw.

Als initiatiefgroep bedanken wij bij dezen alle ouders alvast voor hun inschrijvingen en zeker ook voor hun begrip voor de strakke planning die is uitgetekend voor deze fase van het proces.